2018. február 24.,
szombat, Mátyás napja

Mi az a „Soros-terv”?

Lánchíd Rádió

2017. szeptember 21., csütörtök 13:56, frissítve: csütörtök 14:27

Nagy György András a kissé misztikusnak tetsző „Soros-terv”-ről érdeklődött.

A szociálpszichológus a Lánchíd Rádióban elmondta, nem új keletű „ellenség”-karakter Soros György. Amerikában most csupán felelevenítették az ellene korábban már felhozott összeesküvés-elméleteket és vádakat. Magyarországon viszont ő csupán az éppen „soros” közellenség – tette hozzá Csepeli György. A szakember kijelentette, sajnálatos, hogy éppen őt támadják. Magyarország nemzetközi megítélésén semmiképpen nem fog javítani a Soros Györggyel szemben folytatott kampányhadjárat – tette hozzá az MTA doktora. Abban egyébként Csepeli György szerint is igaza van a miniszterelnöknek és a kormánynak, hogy a tömeges bevándorlás komoly probléma, belpolitikai kérdést csinálni és kampányt építeni erre azonban – számára – érthetetlen.  A szerkesztő ajánlja

Magyar Nemzet

A rádiumlányok a női emancipáció hősei voltak, de az életükkel fizettek

„Nyald, mártsd, fesd!” – mantrázták az óragyárakban fillérekért dolgozó fiatal nők, akik szinte másodpercenként ettek a sugárzó anyagból.

Magyar Nemzet

A körzetek többségében nem tekinthető lefutottnak a választás

Néhány százalékos országos erősödés számos egyéni győzelmet hozhat az ellenzéknek.

Magyar Nemzet

Miért és hogyan hagyták el Magyarországot? Három történet a több százezerből

A sebész, akit alig ismertek meg a gyerekei. Egy kutató, akit a szakmája hajt. A házaspár, amelyik ösztöndíjjal ragadt kint.

Magyar Nemzet

„Kijev nem írhat minden bajt a háború számlájára”

Az egykor Viktor Janukovics csapatában dolgozó politológus, Koszty Bondarenko nem csalódott a Majdanban, mert nem is várt tőle semmit.