2018. február 24.,
szombat, Mátyás napja

Lengyel mintára

Lánchíd Rádió

2017. március 8., szerda 09:18, frissítve: szerda 09:38

Átírta a törvényjavaslatot a Jobbik.

1990-ben még nemzetbiztonsági kockázatot jelentett volna az ügynökakták nyilvánosságra hozatala, most, 27 évvel a rendszerváltás után ez már a kormány politikai biztonságának kérdése – jelentette ki rádiónkban Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője. A Fidesz–KDNP hozzáállása, a politikai akarata azt mutatja, érintett a kérdésben – tette hozzá. Rámutatott, hogy a környező országokban a múlt feltárásával nem késlekedtek. A törvény meghozatala az államnak egy fillérébe sem kerülne, ezért kérdés, hogy miért nem teszi meg ezt a lépést a Fidesz – mondta Mirkóczki Ádám. A politikus bejelentette, hogy lengyel mintára készült törvényjavaslatot nyújtanak be az ügynökakták nyilvánosságra hozatala érdekében. Szépvölgyi István interjúja.A szerkesztő ajánlja

Magyar Nemzet

A rádiumlányok a női emancipáció hősei voltak, de az életükkel fizettek

„Nyald, mártsd, fesd!” – mantrázták az óragyárakban fillérekért dolgozó fiatal nők, akik szinte másodpercenként ettek a sugárzó anyagból.

Magyar Nemzet

A körzetek többségében nem tekinthető lefutottnak a választás

Néhány százalékos országos erősödés számos egyéni győzelmet hozhat az ellenzéknek.

Magyar Nemzet

Miért és hogyan hagyták el Magyarországot? Három történet a több százezerből

A sebész, akit alig ismertek meg a gyerekei. Egy kutató, akit a szakmája hajt. A házaspár, amelyik ösztöndíjjal ragadt kint.

Magyar Nemzet

„Kijev nem írhat minden bajt a háború számlájára”

Az egykor Viktor Janukovics csapatában dolgozó politológus, Koszty Bondarenko nem csalódott a Majdanban, mert nem is várt tőle semmit.