2018. február 25.,
vasárnap, Géza napja

-3°

Kormányváltásra hívja a baloldaliakat a Jobbik

Lánchíd Rádió

2017. október 9., hétfő 12:33, frissítve: hétfő 12:47

A Fidesz célkeresztjében a párt.

Már Botka László lemondása előtt is megkeresték a Jobbikot baloldali szavazók, ez volt az egyik ok, amiért a szocialista miniszterelnök-jelölt távozása után levélben fordult hozzájuk – hangsúlyozta a Lánchíd Rádióban a párt elnöke. Vona Gábor szerint a hagyományos megosztottság egyre kevésbé működik a magyar társadalomban. Hozzátette: az, hogy a Jobbik maradt az egyedüli kormányváltó erő, amelynek az egysége és a programja is megvan a feladat végrehajtásához, nem azt jelenti, hogy a baloldali pártokkal fognának össze, hanem az embereket akarják megszólítani. Hozzátette: a kormányváltáshoz nemcsak erős párt, hanem jó jelöltek is kellenek, mind a 106 választókerületben.  A politikus hangsúlyozta: nem véletlen a pártja elleni számvevőszéki eljárás, illetve az annak nyomán indult ügyészségi nyomozás, hiszen a Fidesz is felismerte, ki lehet az egyetlen igazi ellenfele. Csákány Róbert interjúja.A szerkesztő ajánlja

Magyar Nemzet

A rádiumlányok a női emancipáció hősei voltak, de az életükkel fizettek

„Nyald, mártsd, fesd!” – mantrázták az óragyárakban fillérekért dolgozó fiatal nők, akik szinte másodpercenként ettek a sugárzó anyagból.

Magyar Nemzet

A körzetek többségében nem tekinthető lefutottnak a választás

Néhány százalékos országos erősödés számos egyéni győzelmet hozhat az ellenzéknek.

Magyar Nemzet

Miért és hogyan hagyták el Magyarországot? Három történet a több százezerből

A sebész, akit alig ismertek meg a gyerekei. Egy kutató, akit a szakmája hajt. A házaspár, amelyik ösztöndíjjal ragadt kint.

Magyar Nemzet

„Kijev nem írhat minden bajt a háború számlájára”

Az egykor Viktor Janukovics csapatában dolgozó politológus, Koszty Bondarenko nem csalódott a Majdanban, mert nem is várt tőle semmit.