2018. február 25.,
vasárnap, Géza napja

-3°

Korlátok nélkül

Lánchíd Rádió

2017. augusztus 30., szerda 09:26, frissítve: szerda 10:05

A Fidesz nyugdíjasok felé indított, a Jobbik elnökét lejárató telefonos kampányának költségeit nyilvánosságra kell hoznia a nagyobbik kormánypártnak.

Szilágyi György a Jobbik országgyűlési képviselője hozzátette: komoly kérdéseket vet fel továbbá, hogy milyen listákkal rendelkezik a Fidesz, mely alapján az efféle akciókat bonyolítja. A politikus szerint a múlt héten törvénytelenségek tömegét követték el. Szilágyi György szerint a Fidesz egyetlen célja, hogy megtartsa szavazóbázisát, és ehhez minden eszközt bevet. A Jobbik szerint elengedhetetlenek a politikai viták a társadalmi problémákról – tette hozzá Szilágyi György. Ugyanakkor úgy véli, a kormányzat mindennek hátat fordít, és csupán az ellenségkép-kreálással foglalkozik. Balla Györgyi interjúja.A szerkesztő ajánlja

Magyar Nemzet

„A rendszerváltás ígérgető politikusjelöltjei tudatlanok vagy demagógok voltak”

Romsics Ignác Mária Terézia átértékeléséről, a konstruktív mítoszrombolásról és a történész feladatáról. Interjú.

Magyar Nemzet

Aki a gulágon nőtt fel

Az akkor mindössze tizennégy éves Nagy Rózsát 1945 januárjában hurcolták el Göncről. Az ő történetével emlékezünk a kommunizmus áldozataira.

Magyar Nemzet

A rádiumlányok a női emancipáció hősei voltak, de az életükkel fizettek

„Nyald, mártsd, fesd!” – mantrázták az óragyárakban fillérekért dolgozó fiatal nők, akik szinte másodpercenként ettek a sugárzó anyagból.

Magyar Nemzet

A körzetek többségében nem tekinthető lefutottnak a választás

Néhány százalékos országos erősödés számos egyéni győzelmet hozhat az ellenzéknek.