2018. február 25.,
vasárnap, Géza napja

-3°

Irányvonalak

Lánchíd Rádió

2017. szeptember 18., hétfő 12:45, frissítve: hétfő 12:53

A pozitív üzenetek is megjelennek majd, ugyanakkor mérsékeltebben.

A Fidesz–KDNP az eddigi kommunikációs stratégiát, azaz az ellenségképek kreálását és bemutatását helyezi előtérbe minden bizonnyal az előttünk álló parlamenti ülésszakban is – jelentette ki rádiónkban az Iránytű Intézet politikai elemzője. Kálló-Sikos Ágnes úgy véli: a pozitív üzenetek is megjelennek majd, ugyanakkor mérsékeltebben. A szakértő szerint a Modern Városok Programért felelős tárca nélküli miniszteri poszt létrehozásával minden bizonnyal a vidéki kampányt akarja erősíteni a kormánypárt. Kálló-Sikos Ágnes szerint a Jobbik minden bizonnyal továbbra is a béruniós témát helyezi előtérbe, míg a szocialisták esetében azt látjuk, hogy az összefogás körüli csatározást nem tudják lezárni. Az elemző szerint az LMP legfőbb feladata, hogy új kommunikációs témákat keressen. Csákány Róbert interjúja.A szerkesztő ajánlja

Magyar Nemzet

A rádiumlányok a női emancipáció hősei voltak, de az életükkel fizettek

„Nyald, mártsd, fesd!” – mantrázták az óragyárakban fillérekért dolgozó fiatal nők, akik szinte másodpercenként ettek a sugárzó anyagból.

Magyar Nemzet

A körzetek többségében nem tekinthető lefutottnak a választás

Néhány százalékos országos erősödés számos egyéni győzelmet hozhat az ellenzéknek.

Magyar Nemzet

Miért és hogyan hagyták el Magyarországot? Három történet a több százezerből

A sebész, akit alig ismertek meg a gyerekei. Egy kutató, akit a szakmája hajt. A házaspár, amelyik ösztöndíjjal ragadt kint.

Magyar Nemzet

„Kijev nem írhat minden bajt a háború számlájára”

Az egykor Viktor Janukovics csapatában dolgozó politológus, Koszty Bondarenko nem csalódott a Majdanban, mert nem is várt tőle semmit.