2018. február 25.,
vasárnap, Géza napja

-3°

Gyanúsítás 2.0

Lánchíd Rádió

2017. június 14., szerda 12:59, frissítve: szerda 13:38

Hivatali visszaélés gyanújával tehet feljelentést a Mahir Cityposter Kft. jogi képviselője a cégnél tartott NAV-vizsgálattal kapcsolatban.

Magyar György ügyvéd szerint politikai indítékból érkeztek az adóhivatal fegyveres nyomozói a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó hirdetési ügynökséghez. A szakember rádiónkban úgy fogalmazott: az egész eljárást vitatni kell, amit a hatóság a Mahir Cityposter Kft. ellen intézett. Magyar György emlékeztetett: az, hogy a Magyar Idők előbb írt a vizsgálatról, mint az megtörtént volna, ezzel hivatali visszaélést követett el. Magyar György elmondta: ha megvan a gyanú egy bűncselekményre, akkor lehet büntetőeljárást indítani, de az nem mindegy, hogy a gyanúsítás egy gondolatra épül, vagy tényekre. A NAV emberei vizsgálódtak a Mahir Cityposternél a Jobbik plakátkampányával kapcsolatos szerződésekkel kapcsolatban, de üres kézzel távoztak, mert épp ezek vizsgálatához már nem volt megbízásuk. Szépvölgyi István interjúja.

A szerkesztő ajánlja

Magyar Nemzet

„A rendszerváltás ígérgető politikusjelöltjei tudatlanok vagy demagógok voltak”

Romsics Ignác Mária Terézia átértékeléséről, a konstruktív mítoszrombolásról és a történész feladatáról. Interjú.

Magyar Nemzet

Aki a gulágon nőtt fel

Az akkor mindössze tizennégy éves Nagy Rózsát 1945 januárjában hurcolták el Göncről. Az ő történetével emlékezünk a kommunizmus áldozataira.

Magyar Nemzet

A rádiumlányok a női emancipáció hősei voltak, de az életükkel fizettek

„Nyald, mártsd, fesd!” – mantrázták az óragyárakban fillérekért dolgozó fiatal nők, akik szinte másodpercenként ettek a sugárzó anyagból.

Magyar Nemzet

A körzetek többségében nem tekinthető lefutottnak a választás

Néhány százalékos országos erősödés számos egyéni győzelmet hozhat az ellenzéknek.