2018. január 23.,
kedd, Zelma, Rajmund napja

Elszámoltatás és elmeorvos

Lánchíd Rádió

2017. november 13., hétfő 13:09, frissítve: hétfő 13:45

Az elsőt a kormánynak, a másodikat Orbán Viktornak ígéri a Jobbik.

A Jobbiknál nincs veszélye a fideszes befolyásnak – hangsúlyozta a Lánchíd Rádióban Vona Gábor pártelnök, arról azonban, mint mondta, meggyőződött, hogy a baloldalon működnek a kormányzati ügynökök. A politikus szerint a Jobbik plakátjai ellen indított támadás is azt bizonyítja, hogy a Fidesznek koránt sincs olyan nagy előnye, mint amekkorát a kormányközeli közvélemény-kutatók állítanak. A politikus úgy látja: Orbán Viktor személy szerint tőle, a Fidesz pedig pártjától fél. Kiemelte: a kabinet korruptsága ma már gyakorlatilag társadalmi közmegegyezés tárgya, ezért román mintára Magyarország is rákényszerülhet egy a visszaélések elleni főügyészség bevezetésére. A Jobbik ha kormányra kerül, mindenképpen elszámoltatja a közpénzeket eltüntető politikusokat – ígérte a pártelnök. Vona Gábor úgy látja, Orbán Viktor esetében mindenképpen szükséges egy új típusú nemzetbiztonsági átvilágítás, amely gyakorlatilag elmeorvosi vizsgálatot jelentene. Csákány Róbert interjúja.A szerkesztő ajánlja

Magyar Nemzet

Orbán és Soros egy csapatban játszik? „Soros-szervezetet” pénzel a BM

Több millió forint állami pénzt kapott egy menekülteket segítő szervezet, amely tagja a milliárdos civil hálózatának is.

Magyar Nemzet

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Magyar Nemzet

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Magyar Nemzet

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.