2018. február 25.,
vasárnap, Géza napja

-3°

Elszámoltatás

Lánchíd Rádió

2017. február 10., péntek 13:30, frissítve: péntek 13:37

Jóval korruptabbnak tartják a magyarok a jelenlegi kormányzatot, mint a visszaélés-sorozatba belebukott Gyurcsány-kabinetet.

Ezt mondta rádiónkban a Jobbik frakcióvezetője a nemzeti konzultáció adatait elemezve. Volner János szerint ugyanakkor a válaszadók véleménye gyakorlatilag egyezik az uniós testületek véleményével is. Volner János szerint a társadalom meg akarja büntetni a korrupt politikusokat – ezért is támogatnák a korrupcióellenes ügyészség létrehozását. A frakcióvezető beszélt arról is, hogy a kormányzat folyamatosan önti a pénzt a hozzá közelálló baráti szervezeteknek, valamint médiumoknak. Volner János szerint 2018-ban elkerülhetetlen lesz a kormányzat és a holdudvar elszámoltatása. Balla Györgyi interjúja. A szerkesztő ajánlja

Magyar Nemzet

A rádiumlányok a női emancipáció hősei voltak, de az életükkel fizettek

„Nyald, mártsd, fesd!” – mantrázták az óragyárakban fillérekért dolgozó fiatal nők, akik szinte másodpercenként ettek a sugárzó anyagból.

Magyar Nemzet

A körzetek többségében nem tekinthető lefutottnak a választás

Néhány százalékos országos erősödés számos egyéni győzelmet hozhat az ellenzéknek.

Magyar Nemzet

Miért és hogyan hagyták el Magyarországot? Három történet a több százezerből

A sebész, akit alig ismertek meg a gyerekei. Egy kutató, akit a szakmája hajt. A házaspár, amelyik ösztöndíjjal ragadt kint.

Magyar Nemzet

„Kijev nem írhat minden bajt a háború számlájára”

Az egykor Viktor Janukovics csapatában dolgozó politológus, Koszty Bondarenko nem csalódott a Majdanban, mert nem is várt tőle semmit.