2018. január 23.,
kedd, Zelma, Rajmund napja

Botka-bukta?

Lánchíd Rádió

2017. július 6., csütörtök 10:50, frissítve: csütörtök 11:33

A viták kétségessé teszik a kormányzóképességet.

Nem a vezetőkeresés a balliberális ellenzék legnagyobb problémája a Fidesz 2010-es győzelme óta, hanem inkább az, hogy képes legyen megmondani a választóknak: miért kell rájuk szavazni – fejtegette a Lánchíd Rádióban Rajnai Gergely politológus. A Méltányosság Politikaelemző Központ munkatársa úgy látja: a szocialisták leginkább csak reagálnak a kormány lépéseire, miközben úgy fogalmaznak meg bírálatokat, hogy időnként együttműködnek a kabinettel, és ez ront a párt hitelességén. Hozzátette: a miniszterelnök-jelölt személye körüli viták mutatják, hogy az MSZP nem feltétlenül akar nyerni 2018-ban. Az elemző szerint a Szegedről érkező Botka Lászlónak komoly ellenzéke van az önjárónak minősíthető budapesti pártszervezetben, miközben épp a kiszivárgó belső viták miatt, a szocialisták folyamatosan rossz bizonyítványt állítanak ki magukról a közvélemény szemében. Póka Zalán interjúja.A szerkesztő ajánlja

Magyar Nemzet

Orbán és Soros egy csapatban játszik? „Soros-szervezetet” pénzel a BM

Több millió forint állami pénzt kapott egy menekülteket segítő szervezet, amely tagja a milliárdos civil hálózatának is.

Magyar Nemzet

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Magyar Nemzet

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Magyar Nemzet

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.