2018. február 25.,
vasárnap, Géza napja

-3°

A magyar ügy

Lánchíd Rádió

2017. április 24., hétfő 14:07, frissítve: hétfő 14:22

Nagyon éles vitára kell számítania hazánknak szerdán Brüsszelben, az Európai Parlament vitanapján – jelentette ki rádiónkban Balázs Péter.

A volt külügyminiszter szerint az uniós testületek több ügy miatt érezték úgy, hogy hazánk magyarázattal tartozik. Balázs Péter szerint a magyar miniszterelnök előtt világossá válik, hogy a saját pártcsaládja sem fogadja el a magyar intézkedéseket. Egy szombati lapinterjúban Manfred Weber, az Európai Néppárt európai parlamenti frakciójának vezetője úgy fogalmazott: nincs néppárti tagság minden áron, a magyar miniszterelnök számára is vannak határok, amelyeket nem léphet át. Balázs Péter szerint éppen ezen a határon van a magyar kormány. Csákány Róbert interjúja.A szerkesztő ajánlja

Magyar Nemzet

A rádiumlányok a női emancipáció hősei voltak, de az életükkel fizettek

„Nyald, mártsd, fesd!” – mantrázták az óragyárakban fillérekért dolgozó fiatal nők, akik szinte másodpercenként ettek a sugárzó anyagból.

Magyar Nemzet

A körzetek többségében nem tekinthető lefutottnak a választás

Néhány százalékos országos erősödés számos egyéni győzelmet hozhat az ellenzéknek.

Magyar Nemzet

Miért és hogyan hagyták el Magyarországot? Három történet a több százezerből

A sebész, akit alig ismertek meg a gyerekei. Egy kutató, akit a szakmája hajt. A házaspár, amelyik ösztöndíjjal ragadt kint.

Magyar Nemzet

„Kijev nem írhat minden bajt a háború számlájára”

Az egykor Viktor Janukovics csapatában dolgozó politológus, Koszty Bondarenko nem csalódott a Majdanban, mert nem is várt tőle semmit.