2018. február 25.,
vasárnap, Géza napja

-3°

A kormányfő megy, a kerítés marad

Lánchíd Rádió

2017. szeptember 19., kedd 10:36, frissítve: kedd 10:46

A valódi problémákkal foglalkozna a Jobbik.

A párt kötelessége és felelőssége, hogy a közéleti vitákat elterelje attól az iránytól, amit Orbán Viktor akar megszabni – jelentette ki a Lánchíd Rádióban az ellenzéki párt elnöke. Vona Gábor szerint a miniszterelnök rögeszméin túl számos fontos probléma létezik. Hozzátette: a migráció valóban fontos, de a bevándorlásnál most égetőbb gond a kivándorlás. A politikus úgy látja: a jövő évi választásokon nemcsak a pártok vizsgáznak, hanem a magyar társadalom józan ítélőképessége is. Hangsúlyozta: pártja meneszti Orbán Viktort 2018-ban, de a határkerítés marad, sőt állandó őrséggel egészül ki. Beszélt arról is, hogy a Fidesz-kormány a vesztét érzi, ezért próbálja meg lejáratni és ellehetetleníteni az ellenzéket. Hegedüs Szabolcs interjúja.A szerkesztő ajánlja

Magyar Nemzet

A rádiumlányok a női emancipáció hősei voltak, de az életükkel fizettek

„Nyald, mártsd, fesd!” – mantrázták az óragyárakban fillérekért dolgozó fiatal nők, akik szinte másodpercenként ettek a sugárzó anyagból.

Magyar Nemzet

A körzetek többségében nem tekinthető lefutottnak a választás

Néhány százalékos országos erősödés számos egyéni győzelmet hozhat az ellenzéknek.

Magyar Nemzet

Miért és hogyan hagyták el Magyarországot? Három történet a több százezerből

A sebész, akit alig ismertek meg a gyerekei. Egy kutató, akit a szakmája hajt. A házaspár, amelyik ösztöndíjjal ragadt kint.

Magyar Nemzet

„Kijev nem írhat minden bajt a háború számlájára”

Az egykor Viktor Janukovics csapatában dolgozó politológus, Koszty Bondarenko nem csalódott a Majdanban, mert nem is várt tőle semmit.