2018. február 24.,
szombat, Mátyás napja

A kormány a tépkedés útján

Lánchíd Rádió

2017. szeptember 27., szerda 10:53, frissítve: szerda 11:17

Nem maradhat, ami jobbikos, vagy ami hasonlít rá.

Közönséges rongálásnak minősítette a Jobbik szóvivője azt, hogy a kormányhivatal Zalaegerszegen eltávolíttatta pártja plakátjait. Jakab Péter úgy véli, mindez egy országos akció előhangja volt. Hangsúlyozta, az általuk megvásárolt felületekre nem vonatkozik a korábbi törvényi szigorítás, mert az csak a bérelt helyeket szabályozza.  A Jobbik szerint érthetetlen az a határozat is, amely szerint le kell szedni azokat a hirdetéseket is, amelyeket egy magánszemély fizetett, azért, mert a kormányhivatal szerint hasonlítanak a Jobbik korábbi falragaszaira. Az ellenzéki erő úgy látja: a kabinet egyszerűen fél a kritikától. Szépvölgyi István interjúja.

A szerkesztő ajánlja

Magyar Nemzet

A rádiumlányok a női emancipáció hősei voltak, de az életükkel fizettek

„Nyald, mártsd, fesd!” – mantrázták az óragyárakban fillérekért dolgozó fiatal nők, akik szinte másodpercenként ettek a sugárzó anyagból.

Magyar Nemzet

A körzetek többségében nem tekinthető lefutottnak a választás

Néhány százalékos országos erősödés számos egyéni győzelmet hozhat az ellenzéknek.

Magyar Nemzet

Miért és hogyan hagyták el Magyarországot? Három történet a több százezerből

A sebész, akit alig ismertek meg a gyerekei. Egy kutató, akit a szakmája hajt. A házaspár, amelyik ösztöndíjjal ragadt kint.

Magyar Nemzet

„Kijev nem írhat minden bajt a háború számlájára”

Az egykor Viktor Janukovics csapatában dolgozó politológus, Koszty Bondarenko nem csalódott a Majdanban, mert nem is várt tőle semmit.