2018. február 25.,
vasárnap, Géza napja

-3°

A Holdról is hazajönnek

Lánchíd Rádió

2017. június 19., hétfő 12:40, frissítve: hétfő 13:16

Betegesen retteg attól a kormánypárt, hogy a Jobbik leváltja 2018-ban.

Ezért képviseli az elmúlt hetekben látott stílust a parlamentben, és ezért irányította a párt ellen bulvármédiáját – jelentette ki rádiónkban Volner János. A Jobbik frakcióvezetője ugyanakkor kifejtette: gyűlöletkeltésre hosszú távon nem lehet politikát alapozni. Volner János beszélt arról is, hogy egyre többen állnak a Jobbik által felvetett béruniós kezdeményezés mellé. A Jobbik frakcióvezetője elárulta: még mindig van esély arra, hogy bizonyos ellenzéki képviselők egyfajta paktumot kössenek a Fidesszel. Volner János ugyanakkor határozottan kijelentette: a Jobbik frakciója teljes létszámban jelen lesz a plakáttörvényről szóló rendkívüli ülésen. Verebes Károly interjúja.A szerkesztő ajánlja

Magyar Nemzet

A rádiumlányok a női emancipáció hősei voltak, de az életükkel fizettek

„Nyald, mártsd, fesd!” – mantrázták az óragyárakban fillérekért dolgozó fiatal nők, akik szinte másodpercenként ettek a sugárzó anyagból.

Magyar Nemzet

A körzetek többségében nem tekinthető lefutottnak a választás

Néhány százalékos országos erősödés számos egyéni győzelmet hozhat az ellenzéknek.

Magyar Nemzet

Miért és hogyan hagyták el Magyarországot? Három történet a több százezerből

A sebész, akit alig ismertek meg a gyerekei. Egy kutató, akit a szakmája hajt. A házaspár, amelyik ösztöndíjjal ragadt kint.

Magyar Nemzet

„Kijev nem írhat minden bajt a háború számlájára”

Az egykor Viktor Janukovics csapatában dolgozó politológus, Koszty Bondarenko nem csalódott a Majdanban, mert nem is várt tőle semmit.