2018. február 25.,
vasárnap, Géza napja

-3°

Védelem az ingatlancsalók ellen

Adás: kedd 13.05 és 22.05

2012. június 12., kedd 07:58, frissítve: kedd 08:35

Adás:
2012. június 12. kedd 13.05
2012. június 12. kedd 22.05

Esélyegyenlőtlenség
Egyre nyilvánvalóbb, hogy a piacgazdaság szentírása, az azonos mérték csak elméletben létezik. A Spanyolországnak magától értetődően azonnal felajánlott 100 milliárd euró, szemben a fél éve halogatott, 15 milliárdos magyar készenléti hitellel, a 2004-ben csatlakozottak kohéziós forrásainak csökkentési tervei is erre utalnak. Két közgazdász az elmúlt napok kilátásba helyezett uniós intézkedéseiről, valamint a magyar GDP csökkenéséről. Vendégek: Plenter János közgazdász és Kengyel Ákos tanár, Corvinus egyetem.

Védelem az ingatlancsalók ellen
Akár veszünk, akár eladunk nagy értékű ingatlant, nem árt résen lenni. Sok jóhiszemű szereplő kerül kiszolgáltatott helyzetbe, pedig vannak védekezésre, megelőzésre szolgáló információk, jogi és technikai lépések. A stúdióban Borsay Tamás Budapest Főváros Kormányhivatala Földhivatalának vezetője.

Fizetni tudni kell
A hitelezés első számú követelménye sok tényezőtől függ. Még az azonos kereseti viszonyokkal rendelkezők között is van eltérés. Kinek éri meg például az árfolyamgát, ki kérje a referenciakamat alkalmazását, és mekkora védelmet jelent a hitelfedezeti biztosítás? A stúdióban Béres Marcell pénzügyi szakember.

Szerkesztő-műsorvezető: Kovács Anita
E-mail cím: szaldo@lanchidradio.hu

Legolvasottabb cikkek

2

Lánchíd Rádió

Magyar, józan, tiszta...

3

Lánchíd Rádió

Korrupciós lista

4

Lánchíd Rádió

Főzés előtt már ebédeltek

5

Lánchíd Rádió

Államadósság

A készülő harang olyan, mint egy matrjoskababa

Ahol tojásból, cukorból, mosott agyagból és emberi hajból készül a köpeny – az ország egyetlen öntödéjében jártunk.

  • Magyar Nemzet