2018. február 25.,
vasárnap, Géza napja

-3°

Vajon hány szülőnek van ezekre pénze?

Adás: péntek 9.10

2012. június 14., csütörtök 13:10, frissítve: péntek 17:44

Adás:
2012. június 15. péntek 9.10

Kalandtábor és nyári főzőiskola 40 ezerért, lovas tábor 55 ezerért, tenisztábor 30 ezerért – csak néhány a kínálatok közül. Vajon hány szülőnek van ezekre pénze? Mit csinálnak a gyerekek a nyári szünetben, amíg szüleik dolgoznak? Milyen lehetőségek állnak a városban és a városon kívül a szülők rendelkezésére? A Kalauzban 9 órától erről beszélgetünk. Műsorunk vendége lesz a Marczibányi téri Művelődési Központ igazgatója, aki az intézmény nyári programjairól beszél majd.

Ezt főztük (ki) Európának – receptgyűjtemény jelent meg, amelyből megismerhetik, sőt meg is főzhetik azokat az ételeket, amelyekkel az európai minisztereket várták Budapesten, EU-s elnökségünk idején. A stúdióban vendégünk lesz a könyv három szerzője. Kérdezzen Ön is a receptekkel kapcsolatban. Miért esett ezekre az ételekre a választás?

Szombaton éjszaka ismét tágra nyitott kapukkal várják az érdeklődőket a budapesti múzeumok. Tizedik alkalommal rendezik meg a Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozatot. Idén nem csak a budapesti, de például a balaton-felvidéki programokról is hallhatnak 10 órától a Kalauzban. Mi a kedvenc emléke a Múzeumok Éjszakájáról? Idén hová látogatna el szívesen?

A Kinizsi és Ráday utcák sarkán novemberig dogozik az a szivattyú, amely a csatornázási munkálatok miatt egész nép, sőt éjszaka és hét végén is nyugtalanságot okoz az ott lakóknak. Hangos, monoton, poros működése azonban nem csak a lakókat zavarja. A sarki vendéglátóhely „kerthelyisége” a Ráday utca felé eső járdán van. Ezt most és a munkák végeztéig nem igazán tudja használni az üzemeltető. Vajon megváltozhat-e az áldatlan állapot? Kaphat-e kedvezményt a vendéglátós a terület bérleti díjából? 11 órától ezeket a kérdéseket is feltesszük a Kalauzban.

SMS: 06-30-749-6720
műsorvezető: Kovács Anita
szerkesztő: Póka Zalán

Legolvasottabb cikkek

2

Lánchíd Rádió

Magyar, józan, tiszta...

3

Lánchíd Rádió

Korrupciós lista

4

Lánchíd Rádió

Főzés előtt már ebédeltek

5

Lánchíd Rádió

Államadósság