2018. február 25.,
vasárnap, Géza napja

-3°

Csajok a motoron

Adás: hétfő 9.10

2012. május 4., péntek 15:33, frissítve: péntek 15:39

Adás:
2012. május 7., hétfő 9.10

A barna, a magvas vagy a tigris? Önnek melyik a kedvenc kenyere? És hol vásárolja nap mint nap a zsömlét, kiflit? Gyakran enged a kakaós csiga, túrós batyu, diós patkó kísértésének? A hétvégén pékfesztivál volt a budai Várban. Szüksége van állandó megújulásra ennek az iparágnak? Vannak-e hagyományos magyar pékáruk? Mindennapi kenyerünk a Kalauzban.

Betonplacc helyett füves pálya, csupasz tűzfal helyett borostyán, sivár és szürke udvar helyett lombos fák és virágok. A zöldsuliprogramban iskolák pályázhatnak kertjük felújítására, kizöldítésére. Vajon mennyit jelent a gyerekeknek, hogy az órák közötti szüneteket természetközeli környezetben töltik?

Csajok a motoron. Nemrég tartották a 6. nemzetközi női motorosnapot. A felvonulás célja, hogy felhívja a figyelmet a körültekintő közlekedésre és a baleset-megelőzés fontosságára. A gyengébb nem képviselői közül egyre többen ülnek kétkerekűre. Ez a tény már ok arra, hogy egy nap róluk szóljon?

A magyarok nem szeretik a munkájukat, nem tudják megvenni, amire igazán vágynak, és úgy gondolják, a közeljövőben sem javul anyagi helyzetük. Egy nemzetközi felmérés szerint hazánkban a legalacsonyabb a fogyasztói bizalmi index. Még Portugáliában és Görögországban is optimistábbak és elégedettebbek az emberek. Önnek milyenek a munkahelyi kilátásai? Mit gondol, mikor rendeződhet a család költségvetése?

Műsorvezető: Póka Zalán
Szerkesztő: Bóna Judit
Telefonszám: +36-1-81-48-755
SMS-szám: +36-30-749-6720
E-mail cím: kalauz@lanchidradio.hu

Legolvasottabb cikkek

2

Lánchíd Rádió

Magyar, józan, tiszta...

3

Lánchíd Rádió

Korrupciós lista

4

Lánchíd Rádió

Főzés előtt már ebédeltek

5

Lánchíd Rádió

Államadósság

Nyugat-Európa a csecsen maffia szorításában

Két évtizede Európa még keblére ölelte a szabadságukért küzdő csecseneket. Azóta változott a róluk alkotott kép.

  • Magyar Nemzet