2018. március 21.,
szerda, Benedek napja

Próbálkozás

2018. február 23., péntek 09:54, frissítve: péntek 10:18

A Jobbik számít érdekes esetekre. Több intézményből is jelezték a párt felé, hogy ott is gyűjtik a fideszesek az aláírásokat és nem a jelölt személyével, hanem továbbra is a bevándorlás témájával kampányolnak – mondta rádiónkban Bana Tibor, a Jobbik országgyűlési képviselője. Hozzátette: továbbra is azt hangoztatja a Fidesz, hogy nagy fölénnyel vezet, miközben szerinte félnek, mert teljesen más az eredmény a saját méréseik alapján. Bana Tibor elmondta: a jelöltek az aláírásgyűjtéssel jó ütemben haladnak, legkésőbb hétfőn a többség már beadja az ajánlásait. A politikus azonban kérdésesnek tartja a mostanában alakult kis pártoknál, hogyan is szerzik meg a megfelelő számú ajánlást. Csákány Róbert interjúja.

A szerkesztő ajánlja

Magyar Nemzet

„Orbán Viktor tisztában van vele, hogy nagyobb valószínűséggel veszíteni fog”

Az elégtétellel való fenyegetés azt mutatja, a választás utánra is ki van tűzve a feladat: összetartás, ellenállás, visszavágás.

Magyar Nemzet

Egy édesanya és az ő halálos beteg kisfia, akiket magára hagyott az állam

Az olcsó gyógyszereket megkapják támogatottan, a drágákat nem, miközben 74 ezer forintból próbál megélni a kis család.

Magyar Nemzet

Theresa May és a Nyugat sokat segített Putyinnak

Komoly reformokra a széles körű felhatalmazás ellenére sem nagyon számít a lapunk által megkérdezett politológus, Ilja Grascsenkov. Interjú.

Magyar Nemzet

Távolodás a politikától: a konszolidálódó MMA a Fekete-korszak után

Fekete György távoztával új korszak köszönt az akadémiára, de fiatalok nélkül hosszú távon bajosan működhet a köztestület.