2018. március 21.,
szerda, Benedek napja

A jó jelölt a kulcs

2018. március 9., péntek 09:24, frissítve: péntek 09:34

Nem az LMP akadályozza az együttműködést? Szakmai nézeteltérésekkel magyarázta Ron Werber felmondását a Lánchíd Rádióban az LMP társelnöke. Hadházy Ákos szerint a szakember hasznos munkát végzett, elkészítette a párt kampánystratégiáját, de volt olyan tanácsa is, amit nem fogadtak meg. A politikus az Állami Egészségügyi Ellátó Központ lehetséges költözéséről is beszélt. Elmondta: kérdéseire az intézmény arra hivatkozva nem válaszolt, hogy nincs rá elég munkaideje. Az ügy mögött az ellenzéki vezető ingatlanpanamát sejt. Hadházy Ákos megerősítette, konkrét választási együttműködésről csak akkor beszél nyilvánosan, ha már megkötöttek egy megállapodást valakivel. Hozzátette: minden hasonló együttműködésnek akkor van értelme, ha olyan hiteles és korszakváltást akaró jelöltről van szó, akinek nagy a támogatottsága. Hangsúlyozta, jelenleg nem az LMP-n múlik, hogy az úgynevezett nagy parlamenti pátok képesek-e egymással dűlőre jutni. Csákány Róbert interjúja.

 

A szerkesztő ajánlja

Magyar Nemzet

„Orbán Viktor tisztában van vele, hogy nagyobb valószínűséggel veszíteni fog”

Az elégtétellel való fenyegetés azt mutatja, a választás utánra is ki van tűzve a feladat: összetartás, ellenállás, visszavágás.

Magyar Nemzet

Egy édesanya és az ő halálos beteg kisfia, akiket magára hagyott az állam

Az olcsó gyógyszereket megkapják támogatottan, a drágákat nem, miközben 74 ezer forintból próbál megélni a kis család.

Magyar Nemzet

Theresa May és a Nyugat sokat segített Putyinnak

Komoly reformokra a széles körű felhatalmazás ellenére sem nagyon számít a lapunk által megkérdezett politológus, Ilja Grascsenkov. Interjú.

Magyar Nemzet

Távolodás a politikától: a konszolidálódó MMA a Fekete-korszak után

Fekete György távoztával új korszak köszönt az akadémiára, de fiatalok nélkül hosszú távon bajosan működhet a köztestület.