• 9 °C, esős

Back Réka

MNO

2011. október 17., hétfő 14:45
Hirdetés
Back Réka

Tanár? Mérnök? Kutató? Autószerelő? Az egyik legnehezebb kérdés, amire válaszolni kell egy embernek az életében, hogy „Mi leszel, ha nagy leszel?”. Nekem szerencsém volt. Egyértelmű volt, hogy újságíró leszek, csak nem tudtam róla. Amióta felfogom a körülöttem lévő világot, minden érdekel, mindenről tudni akarok, mindenkivel beszélgetek, megállás nélkül nyüzsgök.

Kétéves koromban azonban véglegesen megpecsételődött a sorsom. Édesapám hintáztatott az ajtófélfára felszerelt játékon, közben pedig valamilyen tudományos műsort hallgatott. Abban a pillanatban elfelejtett újra meglökni, amikor egy az egyben visszamondtam a műsorvezető szövegét. Nem volt többé kérdés, újságíró leszek.

Jöttek az iskolapadban koptatott évek. Majd a nagybetűs élet. Gyakornokoskodtam egy országos hetilapnál és egy országos kereskedelmi rádiónál. Sokat tanultam a Magyar Rádió méltán ismert műsorvezetőitől, szerkesztőitől. Dolgoztam kerületi és kereskedelmi televíziónál is. A Lánchíd Rádiónak kezdetek óta tagja vagyok. Eleinte riportokat készítettem, majd a szolgáltató magazin műsor egyik szerkesztője lettem, két éve pedig műsorvezetője is. Ezen kívül az utazási magazin műsorral járom, többnyire csak képzeletben, a nagyvilágot. A Közös Nevezőben pedig műsorvezető-társaimmal vitatjuk meg az élet nagy kérdéseit, vidám hangulatban. Sok mindent láttam már az életben, de még rengeteg dolog áll előttem, melyet igyekszem minél hitelesebben megmutatni.

Amíg van kérdésem, addig nem engedem ki a mikrofont a kezemből.

Hirdetés

MNO vezető hírek

7

Ami a drogkérdést illeti, Zacher Gábor szerint a magyar focihoz hasonlóan állunk. Tovább

Klippremier 18+

Belau: héjanász a folyón

Bemutatkozó videó, ahol a meztelen test is esztétikusan simul az összképhez. Tovább

Három éve érlelődik, most robban be a közéletbe a No Eves. Debütáló Over Again daluk több mint biztató. Tovább

Ígéretes titánok

Gidnim’Rém: orvosi precizitás

Urbán Bence egyszemélyes akciója, a Gidnim’Rém olyat tud, amit kevesen: elementárisan hat az érzékekre. Tovább