Útitárs

Körbenézünk a balatoni strandokon

Adás: szombat 15.05 és 22.05

Az Útitársban a vitorlázás szépségeiről, a balatoni strandokon történt fejlesztésekről és jegyárakról hallhatnak, valamint pecázni indulunk, ha már vizes témák kerülnek terítékre szombaton délután három órától, az ismétléskor este tíz órától, Győrben vasárnap délután négy órától.

Adás:
2012. június 23., szombat 15.05
2012. június 23., szombat 22.05
2012. június 25., vasárnap 16.05 (Győr)

Nyári hőségben nem kérdés, hogy vízpart mellé vágyik az ember. Legyen szó strandolásról, vitorlázásról vagy horgászatról, a lényeg, hogy enyhüljön a hőérzetünk. Az Útitársban szombaton délután három, az ismétléskor este tíz órától, Győrben vasárnap délután négy órától körbenézünk a balatoni strandokon. Megtudhatják, hogy mennyivel drágultak a belépőjegyek, milyen fejlesztések történtek idén, és hallhatnak arról is, hogy hol fürödhet a négylábú kedvencével együtt. Majd hajóra szállunk, és bepillantunk a vitorlázók életébe, természetesen szó lesz a 44. Kékszalag versenyről is. És még mindig vízközelben maradva horgászni indulunk. Csobbanjunk együtt! Véleményüket, hozzászólásukat várom SMS-ben, számunk: 30/749-6720, e-címünk: utitars@lanchidradio.hu. Az idegenvezetőjük Back Réka.

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása